fbpx

Terugbetaal- en retourneringsbeleid

Terugbetaal- en retourneringsbeleid
Ontevreden over jouw bestelde product(en)? Ik maak het graag weer in orde!

Herroepingsrecht

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige bedrag teruggestort. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@studiofrommie.nl.  

Retourneren

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in orginele staat en verpakking aan Studio Frommie geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kan u contact met ons opnemen via info@studiofrommie.nl. 

Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. De producten dienen verzonden te worden naar:

Studio Frommie
Aarledijk 40
2382 Poppel (België)

Let op: Retourneren is altijd op eigen risico!

Na ontvangst van de retour krijgt u binnen 14 dagen het volledige bedrag teruggestort, mits het product in goede orde retour ontvangen is. Wanneer er sprake is van een retour met slechts een gedeelte van de totale bestelling, wordt alleen het bedrag van het desbetreffende artikel terugbetaald exclusief de verzendkosten.

Zelfsamengestelde items kunnen niet geruild worden, tenzij er een fout door mij is gemaakt of tenzij er overleg is geweest over het retourneren van deze items. 

Winkelwagen
Translate »
De waardering van www.studiofrommie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 81 reviews.
Scroll naar boven