fbpx

Disclaimer

Onderstaande bepalingen zijn van toepassing op ieder gebruik van deze website evenals op alle gegevens die op of door middel van deze website worden aangeboden.

Studio Frommie stelt gegevens op deze website alleen beschikbaar om in zijn algemeenheid informatie te verstrekken. Gegevens op deze website mogen niet als advies of ontwerp worden beschouwd. Hoewel Studio Frommie de inhoud van deze website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid opstelt, garandeert zij nooit dat deze vrij is van onjuistheden of onvolledigheden. Studio Frommie aanvaardt geen enkele aansprakelijkheid voor schade op welke manier dan ook ontstaan door gebruik (in welke vorm dan ook), onvolledigheid of onjuistheid van de gegevens op deze website. Het verstrekken van gegevens op of via deze website vormt op geen enkele manier een relatie tussen Studio Frommie en de ontvanger en/of lezer van de gegevens.

Deze website kan verwijzingen bevatten naar andere websites, die niet toebehoren aan Studio Frommie. Deze verwijzingen zijn uitsluitend opgenomen ter informatie en impliceren geen relatie met of goedkeuring door Studio Frommie. Studio Frommie is niet verantwoordelijk noch aansprakelijk voor de inhoud van websites waar op deze website naar wordt verwezen of websites die een verwijzing hebben opgenomen naar deze website en kan niet garanderen dat deze derden uw persoonsgegevens vertrouwelijk en veilig behandelen. U wordt geadviseerd om in dat geval ook de privacyverklaringen van deze derde partijen te lezen.

Deze website bevat gegevens die door auteursrecht, portretrecht, merkenrecht of andere eigendomsrechten zijn beschermd, welke rechten toebehoren aan Studio Frommie of aan derden, die met toestemming deze gegevens beschikbaar hebben gesteld aan Studio Frommie. Gebruik van gegevens en foto’s op deze website, in welke vorm dan ook, waaronder tevens het kopiëren van teksten, ontwerpen, algemene voorwaarden, privacyverklaring en deze disclaimer, is nimmer toegestaan, behoudens na voorafgaande schriftelijke toestemming van Studio Frommie.

Klik hier voor de volledige disclaimer in PDF.

Winkelwagen
Translate »
De waardering van www.studiofrommie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 68 reviews.
Scroll naar boven