fbpx

Privacyverklaring

Inleidende bepalingen
Op deze pagina treft u de privacyverklaring van verantwoordelijke aan. U wordt aangeraden deze privacyverklaring zorgvuldig te lezen. Verantwoordelijke voor de verwerking van persoonsgegevens is Studio Frommie, gevestigd te (9422 CN) Smilde, aan de Vaartweg 18 en ingeschreven in het handelsregister van de Kamer van Koophandel onder 90911571. De rechtsgeldig vertegenwoordiger betreft mevrouw P.T. Mouwen- van Dalen. Verantwoordelijke is per email te bereiken via info@studiofrommie.nl.

In deze privacyverklaring wordt uitgelegd hoe wij omgaan met de verwerking van uw persoonsgegevens. Zo wordt onder meer aangegeven welke (categorieën) persoonsgegevens worden verzameld en voor welk doel de persoonsgegevens worden gebruikt.

Wij behouden ons het recht voor deze privacyverklaring aan te passen. De huidige privacyverklaring is voor het laatst bijgewerkt op 15 september 2023.

Soorten verwerkingen en doelen van verwerkingen van persoonsgegevens
In de eerste plaats worden persoonsgegevens verwerkt als u met ons een overeenkomst sluit. De persoonsgegevens worden dan onder meer gebruikt om onze dienstenverlening uit te kunnen voeren, producten te kunnen leveren en u gespecificeerde aanbiedingen te kunnen doen. De persoonsgegevens die in ieder geval worden gevraagd zijn voor- en achternaam, factuur- en leveringsadres en telefoonnummer.
Ook wordt uw e-mailadres gevraagd. Het e-mailadres is nodig ter bevestiging van de overeenkomst, maar wordt ook gebruikt om contact met u te onderhouden over de levering en betaling. Daarnaast worden uw persoonlijke gegevens én eventueel bedrijfsgegevens (waaronder bedrijfsnaam, adres en btw nummer) gebruikt voor facturatie en boekhouding.
Bovengenoemde gegevens worden verzameld via de winkelwagen en uw eventuele account op de webshop en via e-mailcontact.

Kort samengevat worden de volgende gegevens verzameld:

  • –  Voor- en achternaam
  • –  Factuur- en leveringsadres
  • –  Telefoonnummer
  • –  E-mailadres
  • –  Eventueel bedrijfsgegevens (waaronder bedrijfsnaam, adres, BTW nummer)
  • –  Overige persoonsgegevens die u actief verstrekt bijvoorbeeld in correspondentie of telefonisch

Voor de volgende doeleinden:

  • –  U correct te kunnen aanspreken met uw naam
  • –  U te kunnen bellen of e-mailen indien dit nodig is om onze dienstverlening uit te kunnen voeren, producten te kunnen leveren of betaling kunnen verzoeken
  • –  U te informeren over wijzigingen van onze diensten en producten
  • –  Om diensten of producten aan u te leveren
  • –  Voor een correcte facturatie, administratie en boekhouding
  • –  Het verwerken van persoonsgegevens indien wij hier wettelijk toe verplicht zijn, zoals gegevens die wij nodig hebben voor de facturatie, boekhouding of belastingaangifte

Bewaartermijnen
Wij bewaren uw persoonsgegevens niet langer dan strikt noodzakelijk is om de doelen te realiseren waarvoor uw gegevens worden verzameld. Wij hanteren de volgende bewaartermijnen voor de volgende (categorieën) van persoonsgegevens:

  • –  Voor- en achternaam: 7 jaar | i.v.m. administratie, facturatie, contact en belasting
  • –  Adresgegevens: 7 jaar | i.v.m. administratie, facturatie, uitvoeren overeenkomsten (levering) en belasting
  • –  Telefoonnummer: 7 jaar | i.v.m. administratie, contact leggen en uitvoeren overeenkomsten
  • –  E-mailadres: 7 jaar | i.v.m. administratie, contact leggen, uitvoeren overeenkomsten, doen van aanbiedingen
  • –  Bedrijfsgegevens (naam, adres, BTW): 7 jaar | i.v.m. administratie, facturatie en belasting

Cookies
Wij maken op onze website gebruik van cookies. Wat zijn cookies? Een cookie is een stukje data dat door een website op uw computer wordt geplaatst. Elke keer wanneer u onze website bezoekt, verzamelt deze basis technische informatie zoals via welke website u op onze website terecht bent gekomen. Deze privacyverklaring is van toepassing op cookies en soortgelijke technologie. Onze website kan cookies gebruiken om bezoekers te voorzien van afgestemde informatie, om informatie te verzamelen, en om de bezoeker te volgen tijdens het bezoek aan de website. Dit helpt ons om een goede gebruikservaring aan u te kunnen leveren en om onze doelgroep in kaart te brengen en aanbiedingen daarop af te stemmen.

De website maakt zowel gebruik van functionele als analytische cookies. Deze worden door ons gebruikt om de website zo goed mogelijk te laten functioneren en uw gebruiksgemak zo optimaal mogelijk te houden. Functionele cookies zijn cookies die noodzakelijk zijn voor het functioneren van deze website en/of webshop. Denk aan het ‘bewaren’ van producten of diensten in de winkelwagen, het onthouden van eventuele inloggegevens en het bijhouden of cookies wel of niet geplaatst mogen worden.

De analytische cookies worden gebruikt om uw gedrag op deze website in kaart te brengen. Dit soort cookies gebruiken geen persoonsgegevens en zijn volledig geanonimiseerd.

Wij gebruiken daarnaast ook tracking cookies, zoals een Facebook pixel. Tracking cookies volgen uw IP adres zodat bedrijven u gepersonaliseerde aanbiedingen kunnen doen op basis van interesses. Deze gegevens die verzameld worden zijn dan niet geanonimiseerd. Cookies die niet uiterst noodzakelijk zijn, de tracking cookies, worden pas geplaatst nadat u daar toestemming voor hebt gegeven door het klikken op ‘akkoord’ in de cookiebar. Indien u niet wenst dat onze website cookies plaatst op uw apparaat, dan kunt u de browserinstellingen aanpassen, zodat u eerst een waarschuwing krijgt alvorens er cookies worden geplaatst. Tevens kunt u indien gewenst dit soort cookies altijd automatisch weigeren. Wij gebruiken op dit moment niet de hiervoor bedoelde tracking cookies.

Cookies die eerder geplaatst zijn, kunnen ook verwijderd worden bij uw browserinstellingen. Dit dient per browser en per apparaat te gebeuren. Bij het verwijderen van cookies kunnen functies op de website minder goed werken. Tevens betekent het verwijderen van cookies niet dat u geen advertenties meer te zien krijgt.

Delen van gegevens met derden
Wij verkopen uw gegevens niet aan derden en verstrekken deze uitsluitend indien dit nodig is voor de uitvoering van onze overeenkomst met u of om te voldoen aan een wettelijke verplichting. Met bedrijven die uw gegevens verwerken in onze opdracht, zoals onze website hosting provider, e-mailmarketingprovider Mailchimp, betalingsprovider Mollie en onze boekhoudsysteem E-boekhouden, sluiten wij een verwerkersovereenkomst om te zorgen voor eenzelfde niveau van beveiliging en vertrouwelijkheid van uw gegevens. Wij blijven verantwoordelijk voor deze verwerkingen.

Beveiliging
Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw persoonsgegevens te beveiligen tegen verlies of onrechtmatige verwerking. De website heeft een SSL-certificaat, waardoor de gegevens over een beveiligde verbinding verstuurd worden. Indien persoonsgegevens worden bewaard in de cloud, zijn zowel de cloud als laptop beveiligd met een wachtwoord. Tevens worden uw gegevens opgeslagen in E-boekhouden en Mailchimp (naam en e-mailadres). Deze systemen zijn beveiligd met een wachtwoord. Al onze social media accounts zijn beveiligd met wachtwoord en tweestapsverificatie. U kunt tevens een account aanmaken op onze website. Deze wordt dan beveiligd met een door u gekozen wachtwoord. U bent zelf verantwoordelijk voor het veilig bewaren van dat wachtwoord, wij zullen u daar nooit om vragen.

Telefoonnummers worden opgeslagen in de telefoon, die beveiligd is met een pincode en gezichtsherkenning en waarvan back-ups worden gemaakt in de cloud. Uw telefoonnummer wordt eenmalig gebruikt voor het eventueel sturen van een betalingsherinnering en daarna uit de telefoon verwijderd. Telefoonnummers worden ook niet opgeslagen onder uw naam, maar onder bestelnummer. Als u de indruk heeft dat uw gegevens niet goed beveiligd zijn of er aanwijzingen zijn van misbruik of een datalek neem dan contact met ons op via info@studiofrommie.nl.

Uw privacyrechten
U heeft recht op inzage, verbetering (rectificatie), aanvulling, overdraagbaarheid, verwijdering en afscherming van uw persoonsgegevens overeenkomstig het bepaalde in de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG). Tevens kunt u ons verzoeken tot intrekking van uw toestemming of bezwaar op de verwerking van uw persoonsgegevens. Dit kunt u te allen tijde doen. Indien u vragen heeft over of verzoeken heeft op basis van deze privacyverklaring, dan kunt u een e-mail sturen aan info@studiofrommie.nl.

Mocht u klachten hebben over de verwerking van uw persoonsgegeven door ons, kunt u contact opnemen met de Autoriteit Persoonsgegevens via de volgende link: https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/nl/contact-met- de-autoriteit-persoonsgegevens/tip-ons.

Klik hier voor de volledige privacyverklaring.

Winkelwagen
Translate »
De waardering van www.studiofrommie.nl/ bij WebwinkelKeur Reviews is 9.7/10 gebaseerd op 67 reviews.
Scroll naar boven